Klapp och kramhörnan

Klapp och kramhörnan

Klapp- och kramhörnan är pga coronarestriktionerna för närvarande stängd även på helger.

JUST NU HAR VI HELT STÄNGT I VÅR KLAPP- OCH KRAMHÖRNA. DEN ÄR MYCKET POPULÄR OCH MÅNGA SAMLAS DÄR. VI GÖR ALLT VI KAN FÖR ATT MINSKA FOLKSAMLINGAR OCH HÅLLER DÄRFÖR KLAPP- OCH KRAMHÖRNAN STÄNGD TILLS VIDARE.

Välkomna till Skansen-Akvariets Klapp- & kramhörna.

Kom och klappa en jättespindel. Eller krama en orm.
– Jag? Aldrig i livet! Så kan det låta innan våra besökare vågat ta i en orm eller en spindel. Men efteråt är de lättade. Det är ju inte så farligt som många tror.

Ormskräck och spindelfobi kan lätt botas genom en kort behandling i vår Klapp- & kramhörna. Här lär man sig att inte få panik. Ormen är inte kall och slemmig. Spindeln är inte aggressiv.
– Det är inget att vara rädd för. Jag är mycket farligare, brukar Klapp- & kramchefen säga till skärrade människor.

Klapp- & kramhörnan är stängd under lågsäsong. Då är den endast öppen under helger och skollov. Vill du veta säkert om det är öppet, ring och kontrollera inför ditt besök.

Fobihjälp
Vill du ha hjälp att bli av med din skräck för spindlar, ormar eller fåglar? Det ordnar vi på 4-6 timmar med hjälp av kognitiv beteendeterapi. Behandlingen sker lugnt och tryggt. På Skansen-Akvariet är vi glada över att kunna hjälpa dig, så att du slipper vara rädd. Dessutom ger vi dig en fantastisk upplevelse i närkontakt med djuren. Hos oss har alla blivit hjälpta.

För mer information, ring till Tytte Hellman på telefon 070-7713438.