Vi behöver din hjälp

maj 7, 2020

Vill du stödja Skansen-Akvariet i dessa besöksfattiga coronatider kan man göra det genom att köpa ett årskort. Du kan sätta in pengar på vårt postgiro: 6276-0

Skriv ditt namn och adress så skickar vi ett kort till dig, som du kan starta när det passar dig.

Pris 295 för vuxna och 150 kr för barn.

(Man går in på Skansen-Akvariet för halva priset om man har årskort på Skansen.)

Ett annat kul sätt att stödja oss på är att boka in sig på en djurträff.

Kom och häng med en frisk djurvårdare i våra nästan tomma lokaler.

Djurträff Djungelbur: Var med när vi matar djuren i vår djungelbur. Du får gå in i buren med en erfaren djurvårdare och lära dig mer om våra titiapor, dvärgsilkesapor och sengångare. Du får ge dem mat ur handen och lära dig hur vi gör när vi jobbar med dem.

Djurträff Surikat: Hälsa på våra pigga och nyfikna surikater. Hjälp djurvårdaren att väga dem och lär dig hålla koll på vem som är vem.

Djurträff Rocka och Fisk: Följ med en av våra akvarister. Ni kommer mata rockor, blåsfisk och andra fiskar. Är ni intresserade av hur vi jobbar med saltvattensakvarier så visar vi det. Eller så avslutar ni i klapp och kram hörnan.

Djurträff Regnskog: Kom och hälsa på våra sakiapor och pinchéapor i regnskogen. Upplev hur de försiktigt tar godsaker ur handen på dig. Lär känna Alma med lätt kleptomani, supermamman Maggan som fostrat 8 ungar eller apan Alfonso som har en massa överskottsenergi!

Djurträff Orm eller Spindel: Är du rädd för ormen eller spindeln så är det ett gyllene tillfälle att i lugn och ro få bekanta dig med dem. En erfaren, trygg, lugn och tålmodig djurvårdare hjälper dig att komma över din eventuella rädsla för dessa fantastiska djur.

Bokning sker på ana.wahlstrom(at)skansen-akvariet.se


I samarbete med:


Besöksadress
Djurgårdsslätten 49-51, 115 21 Stockholm

Telefon
08-666 1000

© Copyright Skansen Akvariet