Djurträffar

Event » Djurträffar

Skansen Akvariet erbjuder en flera olika typer av djurträffar om du inte hittar en djurträffar nedan som passar er kontakta oss!

Djurträff Djungelbur

Var med när vi matar djuren i vår djungelbur. Du får gå in i buren med en erfaren djurvårdare och lära dig mer om våra titiapor, dvärgsilkesapor och sengångare. Du kan få ge dem mat ur handen och lära dig hur vi gör när vi jobbar med dem.

Djurträff Surikat

Hälsa på våra pigga och nyfikna surikater. Hjälp djurvårdaren att väga dem och lär dig hålla koll på vem som är vem.

Djurträff Rocka och Fisk

JUST NU HAR VI INGA HAJAR ELLER ROCKOR. DET GÅR ATT BOKA FISKVISNING ÄNDÅ FÖR DEN SOM ÄR INTRESSERAD MEN UTAN HAJAR OCH ROCKOR. VI HOPPAS PÅ ATT KUNNA HA VANLIGA VISNINGAR IGEN DEN 20 JULI.

Följ med en av våra akvarister. Ni kommer mata blåsfisk, darrål och andra fiskar. Är ni intresserade av hur vi jobbar med saltvattensakvarier så visar vi det. Eller så avslutar ni i klapp och kram hörnan.

Djurträff Orm eller Spindel

Är du rädd för ormen eller spindeln så är det ett gyllene tillfälle att i lugn och ro få bekanta dig med dem. En erfaren, trygg, lugn och tålmodig djurvårdare hjälper dig att komma över din eventuella rädsla för dessa fantastiska djur.

Familjeguidning

Vi anpassar guidningen till er och barnen. Man kommer få vara med och ge mat till djuren. Vi talar om det ni är intresserade av och stannar vid olika djur så länge nyfikenheten finns. Även familjevisningar med bara vuxna funkar.

Djurträff Lemur

Följ med in till lemurerna innan besökarna har kommit på morgonen och var med när deras frukost delas ut. Ni är då ensamma med djuren och med en djurvårdare. Djurträff lemur tar ca 45 min.